Amanda Lepore @ United by diversity party, 02.02.2010, Yalta club

Най-богатата транссексуална жена в САЩ, а може би и в целия свят, Аманда Лепор беше специалне гост на партито United by diversity, което събра "различните" на 02 февруари в клуб Ялта. Фотографът Дейвид Лашапел в много свои интервюта заявява, че Аманда е неговата най-голяма муза. Щом усети "креативна немощ" той черпи вдъхновение от нея.
Аманда изпя няколко авторски парчета съпроводени от импровизиран стриптийз.
Учудващо е какво могат да направят хормонална терапия и няколко десетки пластични операции с едно живо същество превръщайки го от мъж в...жена. Не знам какво може да накара един човек да си причини това... (Не)знам защо, но докато гледах изпълнението й се сетих за така наречените фрийк шоута през 18, 19 и началото на 20 век, където всякакви хора с вродени или придобити недъзи са били показвани като атракции, част от програмата на пътуващите циркове ...
Въпреки всичко Аманда направи шоу. Вероятно и тя както и много други звезди, посещавали България, не показа най-доброто от себе си. Не направи шоуто, което би направила във Вегас например, но въпреки това показа, защо е "one of a kind" (единствена по рода си) както казват американците.






Няма коментари:

Публикуване на коментар