Логичното продължение

Когато разбрах, че Жоро (Георги Неделчев) е напуснал FHM, а после и че няма да отиде в Penthouse ми стана любопитно с какво ли ще се захване? По-скоро какво ли е замислил (защото той е пълен с идеи и проекти) и с какво ще изненада приятелите, колегите и феновете си.
Резултатът не закъсня Winner Lifestyle

За мен най-логичното продължение беше именно това. Онлайн "издание". Това никак не ме изненада, защото всички знаем, че сайтът му georginedelchev.com е един перфектен блог с много интересни, забавни и качествени новини, връзки, коментари и мониторинг на най-актуалните теми от ежедневието ни. Като човек, който е бил главен редактор на двете най-добри мъжки списания у нас той знае отлично слабостите на печатните издания и предимствата на една онлайн медия.
Жоро отдавна "плува в тези уеб-води" и знам, че има много какво да ни покаже и с какво да ни изненада. Много скоро Winner Lifestyle ще стане един от най-посещаваните сайтове и ще заема първо място във Favorites листата на всеки, който иска пръв да се информира за новостите в родния и световен шоубизнес и лайфстайл.
Успех Жоро !

Няма коментари:

Публикуване на коментар